Divendres, 19 d'abril de 2024
Matxicots

La Rialp Matxicots prepara una vuitena edició plena de novetats

A les proves competitives, s'hi sumarà una caminada popular per la Vall d'Àssua

Redacció 19 de juliol de 2017 a les 09:18
La Rialp Matxicots discorre per paisatges espectaculars | Elena Mate
Tot i que falta més d'un mes perquè Rialp visqui la vuitena edició de la Rialp Matxicots, la cursa de muntanya més important del Pallars, l'organització ja encara la recta final de la preparació per tenir-ho tot a punt pel tercer cap de setmana de setembre. Les inscripcions, que avancen a bon ritme, ja superen als 400 participants. 

La principal novetat de l'edició d'aquest any és la caminada no competitiva per les Valls d'Àssua. Es tracta d'un recorregut de 12 quilòmetres amb 800 metres de desnivell que portarà els participants fins als 1.248 metres d'alçada. 

Els corredors que vulguin participar a les proves competitives tindran tres opcions, repartides entre el dissabte 16 i el diumenge 17 de setembre: la Trail, de 57 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell; la Mitja, de 23 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell; i una Combinada de 80 quilòmetres, amb 6.100 metres de desnivell. 

Tot i les novetats, la cursa manté, segons l'organització, els "mateixos atributs de sempre": un magnífic paratge natural i "l'hospitalitat i il·lusió" de qui ho fan possible. Les inscripcions, que estaran obertes fins el 31 d'agost, es poden fer on-line al portal web de la cursa. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació