Dissabte, 4 de maig de 2024
telefèric

El telefèric de la Vall Fosca obrirà finalment el proper dissabte

Una avaria ha obligat Endesa a endarrerir una setmana la seva posada en funcionament

Redacció 4 de juliol de 2017 a les 14:12
Turistes al telefèric d'Estany Gento, en imatge d'arxiu. | Ajuntament
El telefèric de la Vall Fosca arrencarà finalment la temporada el proper dissabte, 8 de juliol, després que una avaria obligués a la companyia elèctica Endesa, propietària del telefèric, a posposar la seva obertura. Enguany, i com a novetat, el telefèric incorpora un tiquet conjunt que inclou una visita lliure o guiada al Museu Hidroelèctric de Capdella.
 
El telefèric de la Vall Fosca, l'únic a la zona sud dels Pirineus, estarà actiu de les 8h fins a les 19h amb viatges cada hora i sempre amb la possibilitat de viatges suplementaris a partir de 10 persones. Com cada any s'ofereix ja des de l'1 de juliol servei als dos bars i restaurants existents, el del peu del telefèric (1.750 metres) i a l'arribada a Estany Gento, a la cota 2.200.
 
Aquest any el telefèric serà també el protagonista del 2n Festival de Senderisme Vall Fosca – Pirineus, que se celebrarà del 13 al 16 de juliol, i que inclou en el seu programa, activitats vinculades amb el telefèric, com una caminada per l'antic camí del Carrilet o un itinerari de natura pels estanys.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació