Diumenge, 19 de maig de 2024
festa

La festa del quart aniversari de Pallars Digital, el dijous 6 de juliol

La celebració tindrà lloc a l'espai natural musical Lo Quiosc de Talarn i comptarà amb les actuacions d'Ojo de Buen Cubero i Showkats

Redacció 26 de juny de 2017 a les 11:59
Ojo de Buen Cubero portrà el seu ritme per primer cop al Pallars | Roser Gamonal
Després que el passat 3 de juny s'hagués d'aplaçar a causa del mal temps, la festa del quart aniversari de Pallars Digital se celebrarà el proper dijous 6 de juliol a l'espai natural Lo Quiosc de Talarn. La celebració compta amb el patrocini de Nació DigitalCervós GrupBeep Tremp i el propi Lo Quiosc.

Enguany els encarregats d'animar la festa seran Ojo de Buen Cubero, un jove grup del barri de Sants de Barcelona nascut el 2012. Com cada any, la festa serà oberta a tothom, amb entrada gratuïta, i comptarà també amb l'actuació dels punxadiscs de Rialp Showkats.

Durant la nit també se sortejarà un sopar per a dues persones al bar-restaurant Pam Pintxos & més de Rialp, així com una entrada per a dos persones al festival Talarn Music Experience, amb l'opció d'escollir una de les tres nit programades. Per participar al sorteig, es podran comprar les tires la mateixa nit de la festa, on també s'anunciarà el guanyador.

Showkats donarà el tret de sortida ambientant la vetllada a partir de les 19:30 hores. Al voltant de les 21h està previst el sopar d'aniversari, que preveu reunir un centenar de persones en un paratge únic. Es podrà degustar l'hamburguesa eco o els entrepans gourmet preparats especialment per a l'ocasió, amb canya o aigua inclosa, per només 8,50 euros. No badis i reserva ja la teva plaça al telèfon 689 811 075!
 
 

L'actuació estrella de la nit està prevista sobre les 23 hores, amb els Ojo de Buen Cubero com a cap de cartell d'aquesta edició. El grup barceloní presentarà al Pallars el seu darrer treball Ingovernable, un disc que està en descàrrega directa a la seva pàgina web. En acabar, els Showkats animaran la festa fins ben entrada la nit.

La festa d'aniversari del diari de les comarques pallareses se celebra des de fa tres anys i s'ha convertit amb tot just tres edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu pallarès.

La festa no seria possible sense el patrocini de Nació Digital, Cervós Grup, Beep Tremp i Lo Quiosc ni sense la col·laboració de l'Alberg la Solana, el restaurant Buenos Aires, BBVA, Ctretze Pirineus, Cafè Lambretto, La Canonja, Pam Pintxos & més i Fustes Sebastia. 

Ingovernables

Ojo de Buen Cubero barreja ritmes de rumba, reggae, ska, rock o salsa en les seves cançons, amb clares influències de Los Rodríguez. Acaba de publicar el seu segon LP, Ingovernable, amb el qual es consoliden després del seu primer disc Sóc (2015) buscant propagar el seu missatge reivindicatiu.
 

Ojo de Buen Cubero portarà el seu ritme per primer cop al Pallars. Foto: Roser Gamonal


Ingovernable segueix en la línia que sempre ha ofert el grup, de cançons amb missatges clars i reivindicatius, però amb un rerefons optimista i alegre: "Ens agrada dir les coses tal com les creiem, però intentem transmetre-ho de manera positiva", explica el cantant. 

Amb aquest treball han aconseguit colar-se en alguns dels festivals de més renom del país, com el Clownia, organitzat pels Txarango. El 6 de juliol tindrem l'oportunitat de veure'ls en acció!
 

Descarrega't la música d'Ojo de Buen Cubero a la seva web


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació