Diumenge, 19 de maig de 2024
procés català

L'ANC del Jussà crida a mobilitzar-se per defensar el referèndum

L'assemblea organitzarà un viatge per baixar a Barcelona el diumenge 11 a un acte organitzat conjuntament amb Òmnium Cultural i l'AMI

Publicitat 5 de juny de 2017 a les 12:46
L'ANC Pallars Jussà vol mostrar el seu suport als imputats | Adrià Costa
​L'Assemblea Nacional Catalana del Pallars Jussà baixarà a Barcelona el diumenge 11 de juny per participar en un acte organitzat per l'ANC, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), en defensa del referèndum sobre la independència. La concentració tindrà lloc a partir de les dotze del migdia a Montjuïc, al voltant de les quatre columnes de l'arquitecte Puig i Cadafalch

L'organització territorial fa una crida als pallaresos a sumar-se al viatge fins la capital de Catalunya. Els interessats han de trucar al telèfon 973.650.031 en l'horari de onze del matí a una del migdia i de sis de la tarda a vuit del vespre. Fora d'aquest horari, el telèfon de contacte és el 686.854.422. 

Els busos sortiran a dos quarts de nou del matí des de l'estació d'autobusos de la Pobla de Segur i un quart d'hora després des de la de Tremp. Està previst que l'hora de tornada sigui pels vols de les quatre de la tarda. El preu del viatge és de 15 euros per persona. 
 


Suport a Nuet

L'ANC del Pallars Jussà demana donar suport a Joan Josep Nuet, secretari tercer de la Mesa del Parlament, que declararà dilluns 12 de juny davant del Tribunal Superior de la Justícia de Catalunya (TSJC) com a imputat. Com ja va passar en la declaració dels altres membres de la Mesa imputats, s'organitzarà una mobilització per donar ànims al secretari tercer abans que entri als jutjats. 

Nuet és, juntament amb Forcadell, Simó, Corominas i Barrufet, un dels cinc membres de la Mesa del Parlament imputats per delictes de desobediència i prevaricació. La Fiscalia General de l'Estat va presentar una querella al TSJC acusant-los de desobeir el Tribunal Constitucional al permetre que el Parlament votés dues resolucions a favor d'un referèndum independentista.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació