Dimecres, 24 d'abril de 2024
el cinquè llac

Fitur entrega el premi al millor producte de turisme de natura a «El Cinquè Llac»

L'anunci dels guanyadors es va fer públic en el marc del saló Fitur, que es va celebrar el passat mes de gener

Redacció 25 de maig de 2017 a les 09:11
Mireia Font, promotora d'El Cinquè Llac, recollint el guardó | Fitur
La Fira Internacional de Turisme (Fitur) ha fet entrega, aquest dimecres, del premi al millor producte de turisme actiu en l'apartat de Natura a la ruta El Cinquè Llac, l'itinerari circular de senderisme en cinc etapes per l'Alt Pirineu, entre el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça, amb sortida i arribada a la Pobla de Segur. La promotora d'El Cinquè Llac, Mireia Font, ha estat l'encarregada de recollir el guardó a Madrid.

L'anunci dels guanyadors es va fer públic en el marc del saló Fitur, que es va celebrar del 18 al 22 de gener passats a la Fira de Madrid. Amb aquests guardons, Fitur vol promoure l'excel·lència i la innovació en el turisme, reconeixent l'esforç d'empreses, professionals i investigadors per potenciar la imatge del sector, crear nous productes que diversifiquin l'oferta i que contribueixin al desenvolupament sostenible.

La ruta El Cinquè Llac ja ha rebut altres distincions, i combina d'una banda un paisatge meravellós i un entorn encara desconegut amb uns allotjaments amb encant i una gastronomia de muntanya variada i de qualitat. Tot plegat constitueix una ruta molt especial i molt ben valorada per tots els qui l'han completat. En motiu d'aquest guardó, la revista Aire Libre publicarà un reportatge sobre la ruta.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació