Diumenge, 19 de maig de 2024
procés català

L'ANC del Jussà crida a donar suport als imputats de la mesa del Parlament

L'assemblea organitzarà un viatge per baixar divendres a Barcelona

Publicitat 9 de maig de 2017 a les 11:04
L'ANC Pallars Jussà vol mostrar el seu suport als imputats | Adrià Costa
L'Assemblea Nacional Catalana del Pallars Jussà baixarà aquest divendres fins a Barcelona per donar suport als imputats Lluís Corominas, vice-president primer de la Mesa del Parlament, i Ramona Barrufet, secretària quarta de la mesa, que declararan davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Per fer arribar els ànims dels catalans, l'ANC del Pallars Jussà fa una crida als pallaresos a sumar-se al viatge fins la capital de Catalunya. Els interessats han d'enviar un missatge per Whatsapp al número de telèfon 688.854.422 indicant el nom i la població. 

En funció dels inscrits, l'assemblea territorial decidirà si contractar un autocar, baixar en cotxes particulars o integrar-se a la comitiva que surt des de Lleida. El termini per apuntar-se al viatge finalitza aquest dimecres a la una del migdia. 
 


Corominas i Barrufet són dos dels cinc membres de la Mesa del Parlament imputat per delictes de desobediència i prevaricació. La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la secretària primera de la mesa, Anna Simó, van declarar aquest dilluns davant el TSJC. El 23 de maig serà el torn del secretari tercer, Joan Josep Nuet. 

La Fiscalia General de l'Estat va presentar una querella al TSJC acusant-los de desobeir el Tribunal Constitucional al permetre que el Parlament votés dues resolucions a favor d'un referèndum independentista.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació