Dissabte, 4 de maig de 2024
festa

Pallars Digital celebrarà el seu quart aniversari amb la música d'Ojo de Buen Cubero

La festa del diari tindrà lloc el dissabte 3 de juny a l'espai natural musical Lo Quiosc de Talarn

Redacció 4 de maig de 2017 a les 09:10
Els Ojo de Buen Cubero desprenen festa i energia en els seus directes | Roser Gamonal
Aquest mes de maig el diari Pallars Digital compleix quatre anys i com cada any, per celebrar-ho, està ultimant una festa d'aniversari a l'aire lliure amb música en directe, sorteigs i moltes més sorpreses. La celebració tindrà lloc el proper dissabte 3 de juny a l'espai natural musical Lo Quiosc de Talarn.

Si en la primera edició van ser els osonencs Oques Grasses els qui van posar Salàs de Pallars de potes enlaire, el segon any els barcelonins Trast i l'any passat el grup revelació Animal, enguany els encarregats d'animar la festa seran Ojo de Buen Cubero, un jove grup del barri de Sants de Barcelona nascut el 2012. 

La festa d'aniversari del diari de les comarques pallareses se celebra des de fa tres anys durant el primer cap de setmana de juny, i s'ha convertit amb tot just tres edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu pallarès.
 

Els Ojo de Buen Cubero desprenen festa i energia en els seus directes. Foto: Roser Gamonal


Ingovernables

Ojo de Buen Cubero barreja ritmes de rumba, reggae, ska, rock o salsa en les seves cançons, amb clares influències de Los Rodríguez. Acaba de publicar el seu segon LP, "Ingovernables", amb el qual es consoliden després del seu primer disc "Sóc" (2015) buscant propagar el seu missatge reivindicatiu.

En paraules de Miquel Cubero, cantant i fundador del grup, el disc segueix "la mateixa experiència d'explicar la vida" en les seves cançons, però ressaltant el fet de "no estar controlat per ningú".

"Ingovernables" segueix en la línia que sempre ha ofert el grup, de cançons amb missatges clars i reivindicatius, però amb un rerefons optimista i alegre: "Ens agrada dir les coses tal com les creiem, però intentem transmetre-ho de manera positiva", explica el cantant.

Amb aquest treball han aconseguit colar-se en alguns dels festivals de més renom del país, com el Clownia, organitzat pels Txarango. El 3 de juny tindrem l'oportunitat de veure'ls en acció!
 

Descarrega't la música d'Ojo de Buen Cubero a la seva web


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació