Dimecres, 24 d'abril de 2024
Llibre

Les tapes del Bar la Creu, de Tremp, protagonistes d'un llibre

El llibre recull les receptes de 30 tapes que se servien al mític bar, regentat per Delfina Palacín

Redacció 24 d'abril de 2017 a les 10:33
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin | Biblioteca de Tremp
La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp ha acollit aquest dissabte la presentació del llibre Les tapes de tota una vida. Més de vuitanta persones han gaudit del relat de com es va anar gestant l'elaboració del llibre que recull les receptes de més de 30 tapes que durant 20 anys es van elaborar al Bar la Creu, regentat per Defina Palacín. 

L'acte ha comptat amb la participació de l'escriptora Maria Barbal, encarregada d'escriure el pròleg del llibre, l'editor Alexandre Amat, les autores Delfina Palacín i Anna Boneta i l'il·lustrador Artur Boneta. 

Delfina Palacín va estar al capdavant de la cuina del bar La Creu de Tremp durant quatre dècades. Les seves tapes van esdevenir molt populars a tota la comarca i, amb el temps, el seu bar es va convertir en una parada obligada també per a gent d'arreu.
 
El llibre està acompanyat de les il·lustracions d'Artur Boneta dels diferents plats que fan que el lector es transporti a quan la Delfina les cuinava a la Creu. La presentació ha anat acompanyada d'un punt d'humor, amb una petita mostra de l'espectacle Delikatessen, a càrrec dels actors Eduard Muntada i Ferran Aixalà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació