Divendres, 26 d'abril de 2024
Lectura

Els alumnes del Pallars i l'Aran competeixen llegint en veu alta

L'objectiu es potenciar la lectura en veu alta com a capacitat bàsica en l'aprenentatge

Redacció 21 d'abril de 2017 a les 10:52
El jurat valorava la dicció, la interpretació i el ritme dels lectors | Servei Educatiu del Pallars
Aquest dijous s'ha celebrat a Tremp la tretzena edició del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. El teatre La Lira ha acollit la jornada corresponent als quarts de final de la competició, en la que hi han participat 27 alumnes de 12 centres educatius del Pallars i la Vall d'Aran.

El certament de lectura en veu alta té com a objectiu potenciar aquesta capacitat bàsica de l'aprenentatge. Els guanyadors en les quatre categories han estat Lucia Guinzo, Genís Baró, de Primària, i Helena Martín, Laura Gallego, Roc Font i Savia Font, d'ESO. 

El jurat estava format pel mestre de Rialp, Josep Balagueró; el professor jubilat de l'Institut de la Pobla de Segur, Xavier Escudé; Sílvia Romero, del Servei de Català del Consell Comarcal del Pallars Jussà; i Maria Tohà, del Servei Educatiu del Pallars. Per elegir els guanyadors, els membres del jurat han valorat la dicció, la interpretació i el ritme dels lectors. 

L'acte, presentat per la professora de l'Escola Valldeflors, Margarida Miquel, ha estat organitzat pel Departament d'Ensenyament, el Servei Educatiu del Pallars i la Fundació Enciclopèdia Catalana, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació