Dilluns, 29 d'abril de 2024
Setmana Santa

Talarn es prepara per reviure teatralment el viacrucis de Setmana Santa

Més de 100 veïns participaran en les dues processons del Divendres Sant

Darío Albert 13 d'abril de 2017 a les 09:20
La processó del viacrucis arribarà fins l'Ermita del Calvari | Olga Bergua
Talarn recrearà aquest divendres la crucifixió de Jesucrist, una tradició amb més de 200 anys d'història. Les processons estan organitzades per l'Ajuntament de Talarn, el Grup de Festes, l'Associació de la Gent Gran de Sant Isidre i l'Associació de Dones de Sant Sebastià. Les processons de Divendres Sant són una cita molt esperada entre els veïns de la població, ja que més de 100 persones, de totes les edats, hi participaran. 

La jornada començarà a les deu del matí quan es recorrerà el trajecte que separa l'església de Sant Marti de l'Ermita del Calvari, representant el viacrucis i passant per totes les estacions. A l'arribada a l'ermita, es recrearà la crucifixió de Jesucrist. Durant la tarda, dins de l'església, tindrà lloc el concert de guitarra acústica, a càrrec de Jose Rius, i el concert de trompetes. Els armats estaran plantats davant la porta de l'església per custodiar-la. 

A la nit, tindrà lloc la Processó del Sant Enterrament. Durant tot el divendres, la població acollirà una fira artesanal. El diumenge serà el moment de la missa popular i de la tradicional cantada de caramelles. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació