Divendres, 26 d'abril de 2024
camps de treball

El Pallars acollirà dos camps de treball aquest estiu

A Soriguera i Talarn, relacionats amb la millora de senders i la geologia

Redacció 11 d'abril de 2017 a les 09:11
Imatge d'arxiu d'un camp de treball | Joventut
La Direcció General de Joventut ha obert avui les preinscripcions a un total de 1.152 places per als 54 camps de treball que organitza aquest estiu a Catalunya, dels quals dos es duran a terme al Pallars. El més destacat, Conservation of old paths, tindrà lloc a Soriguera i anirà destinat a joves d'arreu del món. Consistirà en la millora de senders, el desbrossament de camins i la reconstrucció de murs amb pedra seca.

El segon d'ells, Reading Life in the Rocks, tindrà Talarn com a seu i girarà entorn la geologia. Aquest projecte enllaça l'estudi i la divulgació de les Ciències de la Terra, atès la importància que tenen a la Conca de Tremp per la seva riquesa geològica i paleontològica, amb accions de servei a la comunitat. En anteriors edicions, aquest camp s'ha desenvolupat a Tremp.

Els camps de treball consten d'una estada de quinze dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d'intercanvi cultural. Els joves d'entre 14 i 29 anys interessats en participar-hi poden fer la seva preinscripció a través d'aquest web. L'adjudicació de les places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari, que tindrà lloc el proper 20 d'abril.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació