Dissabte, 27 d'abril de 2024
ramaderia

Meritxell Serret parla sobre l'agricultura i la ramaderia de muntanya a la Pobla

Unes setanta persones assisteixen a la xerrada de la consellera d'Agricultura, emmarcada dins la campanya d'ERC "La República que farem" | L'Associació de Productors d'Oví del Pallars demana reunir-se amb la consellera

Jordi Ubach Llorens 3 de març de 2017 a les 09:49
La consellera va parlar davant unes 70 persones | Jordi Ubach
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha ofert aquest dijous al vespre una xerrada sobre l'agricultura i la ramaderia de muntanya al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. Davant una setantena de persones que han omplert l'aforament, Serret ha exposat la seva visió sobre el passat, present i especialment el futur del sector en una Catalunya independent. L'acte està emmarcat dins la campanya La República que farem que ERC està efectuant arreu del país.

Abans de la conferència, una representació de l'Associació de Productors d'Oví del Pallars (Aprovi) ha tingut una trobada informal amb la consellera, a qui han fet entrega d'un dossier explicatiu de l'associació i amb qui s'han citat per reunir-se novament per donar-se a conèixer. L'Aprovi, que ha experimentat un relleu generacional en els darrers mesos, ha recordat a Serret la importància del sector oví al Pallars, el territori que reuneix més caps de corder de Catalunya.
 

Meritxell Serret, al costat de l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera. Foto: Jordi Ubach

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació