16 d'abril de 2024
catavinum

Premiats quatre vins de Vila Corona i quatre licors de Portet 1883

Dos dels licors han obtingut la medalla d'or en el concurs internacional Catavinum 2017

Redacció 1 de març de 2017 a les 12:15
El celler Vila Corona ha obtingut quatre medalles de plata | Vila Corona
La darrera edició del concurs internacional Catavinum acaba de publicar els resultats del tast de vins i licors de l'edició 2017. En total es van tastar 3.480 vins i licors, dels quals 1.009 van obtenir la medalla i el seu diploma corresponent. Entre aquests hi figuren quatre vins del celler Vila Corona de Vilamitjana i quatre licors de Licors Portet de la Pobla de Segur.

Entre aquests 1.009 premiats, han rebut la medalla d'or de licors i destil·lats l'anís dolç Sanroma i la Ratafia dels Raiers reserva 21 llunes. Han rebut medalla de plata la Ratafia de l'Ermità i la Ratafia dels Raiers, totes quatre elaborades per Licors Portet. En la secció de vins, les quatre elaboracions del celler Vila Corona han rebut la medalla de plata. Els premis han estat per als vins negres Llabustes Cabernet Sauvignon Criança 2013, Tu rai 2013 i Llabustes Merlot 2015 i per al vi blanc Llabustes Chardonnay 2016.
 
Aquest concurs té com a objectius principals informar i orientar als consumidors i professionals sobre la qualitat de vins i licors que es produeixen arreu del món, així com potenciar la producció i elaboració de vins, licors i destil·lats de qualitat i contribuir a la difusió de la cultura de les begudes alcohòliques de qualitat i promovent un consum responsable.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació