Dissabte, 27 d'abril de 2024
agència tributària

Tremp tindrà una de les 12 oficines compartides de l'Agència Tributària

S'inclou en el desplegament territorial de l'ATC i forma part de la Xarxa complementaria d'oficines compartides amb les administracions locals

Redacció / ACN 20 de febrer de 2017 a les 11:01
Exrerior d'un edifici de l'Agència Tributària de Catalunya | Adrià Costa
Tremp disposarà d'una oficina de servei i atenció al públic de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC). L'objectiu de l'oficina és reforçar el model de relació entre les administracions tributàries catalanes i millorar la proximitat dels serveis de l'ATC al contribuent. Aquesta oficina s'inclou en el desplegament territorial de l'ATC i forma part de la Xarxa complementaria d'oficines compartides amb les administracions locals.

Aquesta Xarxa complementària de dotze oficines compartides amb les administracions locals, forma part d'un segon nivell de desplegament de dependències de l'ATC, amb l'objectiu de guanyar capil·laritat territorial i reforçar el model de relació entre les administracions tributàries catalanes i millorar la proximitat dels serveis de l'ATC al contribuent, amb tasques d'atenció i assessorament als ciutadans.

A banda de Tremp, els dotze punts de les oficines compartides són Berga, Igualada, Vilanova i la Geltrú, Olot, Ripoll, Cervera, Solsona, Vielha, Móra d'Ebre, el Vendrell i Valls. El disseny de la xarxa d'oficines territorials de gestió tributària s'ha dut a terme ponderant l'activitat econòmica amb transcendència tributària, els indicadors de proximitat i el mapa administratiu propi de Catalunya.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació