Dilluns, 29 d'abril de 2024
esports

Tremp premia els seus millors esportistes

Va destacar la menció especial al futbolista juvenil Marc Resa i als expresidents del Club Futbol Tremp, Pascual Juan Arnal i Andreu Tomàs, morts l'any 2016

Redacció 13 de febrer de 2017 a les 11:38
Foto de família amb tots els premiats | Esports Tremp
L'Espai Cultural La Lira de Tremp ha acollit aquest dissabte la 19a edició de la Festa de l'Esport, un esdeveniment que s'organitza cada any a través de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tremp i amb les entitats esportives municipals, com un reconeixement a totes les persones i clubs relacionats amb l'esport del municipi. Durant la cerimònia s'atorguen els premis a tots aquells que han destacat pels seus mèrits durant la temporada.
 
S'han concedit guardons a esportistes individuals, des de benjamins fins a veterans, tècnics dels equips que participen en competicions d'equip o individuals, directius, clubs esportius per elegir la millor entitat. També hi han hagut mencions especials a esportistes individuals, a equips, a entitats que celebrin algun aniversari, a empreses col·laboradores o a persones per la seva trajectòria en el mon esportiu.

Entre els premiats, destaquen el Club Bàsquet Tremp, que va aconseguir el guardó a millor entitat, o el jugador de futbol sala Sekou Camara i la patinadora Beatriz González, escollits millors esportistes trempolins del 2016. També cal destacar el reconeixement a la trajectòria dels exfutbolistes del CF Tremp, Robert Granados i Lluís Urrea, després de 17 i 15 anys, respectivament, a la plantilla del primer equip.

El lliurament dels guardons ha anat a càrrec de l'atleta lleidatà Gerard Porras, que milita en el FC Barcelona des del 2012, i competeix en l'especialitat de 60 i 110 metres tanques.

Com a moments emocionants, van destacar la menció especial al futbolista juvenil Marc Resa, després de superar els problemes que va tenir jugant en un partit amb el Lleida Esportiu. Finalment, com a cloenda de l'acte, es van donar dos guardons en record dels ex-presidents del Club de Futbol Tremp que ens van deixar l'any 2016, Pascual Juan Arnal i Andreu Tomàs.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació