Dissabte, 27 d'abril de 2024
feina

El Sobirà impulsa un programa de millora de l'ocupabilitat juvenil

Es tracta del projecte pilot "Activa'T", dirigit a joves sense feina d'entre 16 i 29 anys

Redacció 10 de febrer de 2017 a les 09:26
Els joves del Sobirà tindran una oportunitat per introduir-se en el món laboral | ACN
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà, mitjançant l'Oficina Jove, ha impulsat un projecte pilot per tal de millorar l'ocupabilitat juvenil a la comarca. Es tracta del projecte formatiu "Activa'T", que ofereix un curs per a joves, amb un incentiu de 150 euros al mes, amb pràctiques en empreses del sector del turisme o agroalimentari. Els participants, a més, tindran la possibilitat d'aconseguir un contracte de sis mesos.
 
Es tracta d'una formació orientada a millorar competències generals i a definir un full de ruta personal i professional. Els participants hauran d'escollir una especialització formativa que els prepararà per a poder treballar al sector turístic o agroalimentari del Pirineu. Duran a terme pràctiques en empreses del sector, que els permetran adquirir experiència, contactes i una oportunitat per començar una nova feina.
 
Un cop  finalitzat el curs es durà a terme un acompanyament molt acurat i individualitzat amb cadascun dels joves perquè trobin feina. Els requisits necessaris per poder-hi participar són tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits a Garantia Juvenil i estar donat d'alta com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).
 
El projecte es presentarà els propers dies a Sort (dia 16), Esterri d'Àneu (dia 20), la Pobla de Segur (dia 23) i Tremp (dia 23). El termini per inscriure's és el 24 de febrer a l'Oficina Jove del Pallars Sobirà o a la pàgina web del projecte.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació