Diumenge, 19 de maig de 2024
estació de la pobla

Surt a concurs la reforma de l'estació de tren de la Pobla de Segur

Compta amb un pressupost d'uns 328.000 euros, finançats majoritàriament amb fons europeus | S'hi ubicarà una oficina de turisme, un centre d'interpretació i un de bicicletes de muntanya

Jordi Ubach Llorens 8 de febrer de 2017 a les 10:46
Imatge del ple del Consell del Jussà d'aquest dimarts | Jordi Ubach
El ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aprovat per unanimitat aquest dimarts en sessió ordinària la sortida a contractació de l'obra de remodelació de l'edifici de l'estació de tren de la Pobla de Segur, que permetrà acollir una oficina de turisme, un centre d'interpretació de Boumort i Collegats i un de bicicletes de muntanya.

El pressupost de l'obra és d'uns 328.000 euros, que seran finançats majoritàriament amb fons europeus i també amb una partida de la Generalitat. El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha expressat el seu desig perquè comencin les obres i poder donar el servei "el més aviat possible". El termini per a la presentació d'ofertes és de 26 dies.

El ple del Consell també ha aprovat una moció relativa a la campanya d'acollida de refugiats "Casa nostra, casa vostra" amb els vots a favor de tots els partits. També s'han aprovat diferents mocions relatives als pressupostos de la Generalitat 2017, entre les quals destaca una partida per desencallar la reforma de Comiols.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació