Dissabte, 18 de maig de 2024
50 anys espot

Espot celebrarà els 50 anys amb una baixada de torxes i una festa «remember»

Serà el cap de setmana de l'11 i el 12 de febrer i les inscripcions són gratuïtes | Entre els actes també hi figuren la descoberta d'un monòlit commemoratiu i una exposició fotogràfica

Jordi Ubach Llorens 1 de febrer de 2017 a les 11:22
L'estació d'esquí d'Espot compleix aquest any el 50è aniversari | Skipallars
L'estació d'esquí d'Espot compleix aquest any el 50è aniversari de la seva posada en funcionament i per celebrar-ho ha organitzat una sèrie d'actes pel cap de setmana de l'11 i el 12 de febrer. L'acte més destacat està programat pel dissabte dia 11, quan tindrà lloc una baixada popular de torxes. Les inscripcions seran gratuïtes i es podran fer al telèfon 973 624 058 o bé el mateix dia a taquilles fins a les 12 del migdia.

Totes aquelles persones que vulguin participar en la baixada de torxes, que hauran de tenir el forfet de dia o bé el de temporada, podran quedar-se a la cafeteria de la cota 2.000 a l'hora del tancament de l'estació o bé pujar amb el telecadira de la Roca entre les 18:30 i les 18:45 hores. L'organització recorda que per participar de la baixada cal tenir un bon nivell d'esquí o surf de neu, ja que la pista de la Rampa és vermella.


Pels més nostàlgics, a les 12 de la nit, tindrà lloc una festa remember al pub Sapastre i a La Coveta del poble d'Espot, que inclourà un sorteig de regals i moltes més sorpreses. La nit comptarà novament amb el DJ David Klein, resident a La Coveta els anys 90.

Pel diumenge estan programats els actes més institucionals. A les 12 del migdia es descobrirà a la cota 2.000 de l'estació un monòlit amb el logo commemoratiu dels 50 anys d'Espot. Acte seguit, a la cafeteria de la mateixa zona, es presentarà una exposició fotogràfica i un vídeo sobre el 50è aniversari de l'estació.
 

Cartell dels 50 anys d'Espot. Foto: Skipallars

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació