Dissabte, 4 de maig de 2024
fotografia

Acte de lliurament del premi de fotografia «Paisatges del passat»

Les 27 instantànies finalistes s'exposen a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp

Redacció 24 de gener de 2017 a les 09:40
L'acte d'entrega va tenir lloc a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp | Ajuntament de Tremp
La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp va acollir dissabte l'acte de lliurament dels premis de fotografia "Paisatges del Passat". Aquest certamen, creat des de l'Ajuntament de Tremp, ja ha arribat a la seva tercera edició i compta amb bona salut. Un total de 42 participants van presentar les seves fotografies tant per a la categoria de millor fotografia de paisatge, com per a la categoria de millor fotografia científica.

El premi vol posar en valor la riquesa geològica de l'àmbit territorial del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec. El premi a la millor fotografia de paisatge està valorat amb 1.200 euros, i en aquesta edició ha estat per al trempolí Jordi Peró amb una espectacular imatge de la via làctia sobre l'estany de Colomina.

El premi a la millor foto científica, valorat amb 600 euros, ha estat per al barceloní Estanislau Oliver, amb una imatge de l'erosió del riu al Foradot d'Abella de la Conca. Finalment, han rebut l'accèssit Ivan Almirall amb una foto científica d'una fossilització i la menció del jurat per a Fernando Rivera amb una foto en blanc i negre de la Vall Fosca.

Les 27 imatges finalistes seran exposades a la Biblioteca. El jurat d'aquesta edició ha valorat la gran qualitat de les imatges que formen l'exposició i que han quedat finalistes. Els premis els han lliurat Joan Ubach, alcalde de Tremp; Maria Pilar Cases, regidora de cultura de Tremp; Anna Ritz, regidora de promoció econòmica de Tremp i Laura Soriano, membre del jurat i regidora de joventut.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació