Diumenge, 19 de maig de 2024
nevada

Gairebé 500 alumnes es queden sense transport escolar al Pallars per la nevada

El Pallars Sobirà, amb 416 alumnes afectats, ha suspès pràcticament totes les línies i el Pallars Jussà n'ha suprimit 5 amb 56 alumnes afectats

Redacció / ACN 16 de gener de 2017 a les 12:05
Molts alumnes del Sobirà s'han quedat sense classe i han gaudit de la neu | ACN
Un total de 704 alumnes de les comarques del Pirineu de Lleida s'han quedat sense transport escolar aquest dilluns a causa de la nevada que cau des de la matinada, segons ha informat el Departament d'Ensenyament. El Pallars Sobirà, amb 416 alumnes i 36 línies anul·lades i l'Alta Ribagorça, amb totes les línies suspeses i 146 escolars afectats són les dos comarques on hi ha hagut més incidència.

A la Val d'Aran, tot i que la nevada també hi és persistent el Conselh Generau ha informat que no s'ha suspès el transport escolar. Malgrat la supressió de les línies per l'acumulació de neu a les carreteres i la dificultat d'accés als petits nuclis on s'ha de recollir escolars, Ensenyament ha assegurat que cap escola ha tancat i per tant les classes es fan amb normalitat.
 

Nens del municipi de Sort jugant amb la neu aquest dilluns al matí. Foto: ACN


Segons Ensenyament la nevada ha provocat a l'Alt Urgell l'afectació de 10 rutes de transport escolar amb un total de 86 alumnes; a l'Alta Ribagorça el transport escolar s'ha suspès en la seva totalitat de 15 rutes i 146 alumnes; al Pallars Jussà hi ha 5 rutes suprimides i 56 alumnes afectats; i al Pallars Sobirà només s'ha fet la ruta de Sort a Rialp i s'han suspès la resta, 36 rutes amb un total de 416 alumnes.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació