Dimarts, 30 d'abril de 2024
esquí

Espot i Port Ainé celebren el Dia Mundial de la Neu

Les dues estacions del Pallars Sobirà organitzen aquest diumenge un concurs de ninots de neu, amb premis per als guanyadors

Lina Borrell 14 de gener de 2017 a les 10:02
Les estacions pallareses s'apunten al World Snow Day | World Snow Day
Les estacions d'Espot i Port Ainé celebraran aquest diumenge la 5a edició del World Snow Day. Durant la jornada, realitzaran diferents activitats lúdiques, entre les quals destaca un concurs de ninots de neu dirigit als més petits de la família. Cada estació organitzarà el seu propi concurs a partir de les 12h i tindrà lloc a la cota 2000 de les dos estacions, al costat del parc infantil de neu. Podran participar-hi equips de com a mínim dues persones.
 
Es tracta d'una activitat gratuïta i les inscripcions es faran de 10h a 12h a les taquilles de cada estació. Les tres categories premiades seran el ninot més gran, el més original i el que més s'assembli a un personatge conegut.
 
L'estació de Port Ainé ofereix la possibilitat d'aconseguir un val per dos pax a l'SPA gentilesa de l'Hotel Pessets&SPA, material esportiu i un pack familiar per al Parc Lúdic de Port Ainé. Pel que fa a Espot, els premis consistiran en un val per dos pax a l’SPA gentilesa de l'Hotel Riberies de Llavorsí, material esportiu, i un pack familiar per al Parc Lúdic d'Espot.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació