Dimarts, 23 d'abril de 2024
esquí

Espot i Port Ainé tanquen el Nadal amb un augment de visitants del 44%

Entre les dos estacions han rebut 38.073 visitants, 11.698 més que la temporada passada | Les condicions de fred de les darreres setmanes han assegurat el bon estat de la neu, malgrat la manca de precipitacions

Jordi Ubach Llorens 10 de gener de 2017 a les 09:47
L'estació d'Espot va acollir la tradicional baixada de torxes | Skipallars
Les estacions d'esquí pallareses del grup FGC han tancat aquest cap de setmana el que ha estat, segons afirmen, el millor Nadal dels darrers anys. Un total de 173.706 visitants han anat a les estacions de Cerdanya, Ripollès i Pallars per a gaudir de la neu. L'anticicló que hi ha hagut aquestes darreres setmanes ha garantit la presència del sol durant el dia, i condicions de fred immillorables per asegurar el bon estat de la neu, malgrat la manca de precipitacions. 

Des del 24 de desembre fins a aquest diumenge dia 8 de gener, Espot i Port Ainé han incrementat en un 44% el nombre de visitants respecte la temporada passada. Així, si la temporada passada van tenir 12.240 visitants i 14.135 respectivament, enguany han rebut 16.050 visitants i 22.023 visitants respectivament. 
 

Els Reis Mags van aprofitar la seva estada a Port Ainé per fer unes baixades. Foto: Skipallars


Les estacions de Skipallars esperen posar a punt tot el domini esquiable amb les precipitacions que s'han previst per aquest dimarts.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació