Diumenge, 19 de maig de 2024
piscina de sort

Finalitzen les obres de la piscina municipal de Sort

Les previsions inicials s'han complert i les noves instal·lacions entraran en funcionament l'estiu que ve

Jordi Ubach Llorens 30 de desembre de 2016 a les 20:11
Les obres de la piscina de Sort han finalitzat | Ajuntament de Sort
Les obres de construcció de la piscina municipal de Sort ja han arribat al seu punt final. Els treballs es van aturar a l'agost de 2010 per falta de liquiditat, però el govern municipal actual en va modificar el projecte inicial i va reprendre les obres amb l'objectiu de tenir-les finalitzades aquest mateix any. Les previsions s'han complert i el nou equipament entrarà en funcionament l'estiu que ve.

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha explicat que encara hi falten alguns detalls, com la instal·lació de gespa natural a les zones habilitades, una plantació que no s'efectuarà fins la primavera quan les condicions climatològiques ho permetin. La intenció de l'equip de govern, segons Monterde, és obrir la nova piscina a finals del mes de juny, pels volts de Sant Joan.

Es tracta de la primera piscina municipal de la capital del Pallars Sobirà, que serà descoberta, però que es reserva la opció de cobrir-la i climatitzar-la en un futur, quan econòmicament sigui viable. El pressupost per aquesta obra és de 766.000 euros i s'ha finançat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC).

El nou equipament, que està situat al costat del poliesportiu municipal, quedarà connectat al pavelló en un futur. A molt pocs metres hi ha també el camp de futbol municipal, l'escola de piragüisme i el camp de regates, que quedaran tots units en una gran zona esportiva.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació