16 d'abril de 2024
internet

L'avaria de Vodafone persisteix i molts pallaresos continuen sense connexió

Vodafone assegura que es tracta d'un problema extern a la companyia i preveu restablir el servei aquest divendres | La incidència afecta sobretot els clients de Vodafone i Orange

Jordi Ubach Llorens 15 de desembre de 2016 a les 22:23
L'avaria que dimecres va afectar centenars de clients de Vodafone, Orange i Jazztel del Pallars Jussà persisteix. Aquest dijous a la tarda una part dels usuaris de la comarca encara no havien recuperat la connexió a Internet, que afecta majoritàriament als serveis d'ADSL. En altres casos sí que s'ha restablert el servei, tot i que de manera intermitent.

Segons ha informat Vodafone, l'afectació és externa a la companyia, ja que es tracta d'un problema de subministrament elèctric a la zona. No obstant, Vodafone ha informat que està treballant per solucionar-ho i per restablir el servei al 100%. La previsió de la companyia és que durant aquest divendres es recuperi la normalitat.

Els problemes de cobertura es van iniciar dimecres al matí, afectant municipis com Tremp o la Pobla de Segur. A la tarda, el servei es va anar restablint progressivament, però no de manera definitiva. Molts establiments de la comarca s'han vist afectats per la incidència al no poder utilitzar el datàfon per cobrar els seus clients amb tarjeta de crèdit.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació