Dissabte, 20 d'abril de 2024
PROCÉS CATALÀ

Convocades concentracions a Tremp, Isona i la Pobla per fer costat a Forcadell

L'ANC, Òmnium Cultural, l'AMI i l'ACM preparen un manifest conjunt que es llegirà davant dels consistoris dijous al vespre, el dia abans que la presidenta del Parlament declari davant del TSJC

Redacció 14 de desembre de 2016 a les 10:34
Carme Forcadell, en una concentració de suport al Parlament | Adrià Costa
Els ajuntaments catalans seran l'escenari d'actes simultanis de suport a Carme Forcadell poques hores abans que la presidenta del Parlament declari davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per desobediència i prevaricació el proper divendres. Tremp, Isona i la Pobla de Segur són els municipis del Jussà que acolliran concentracions davant dels seus consistoris.

Entitats i partits han convocat per dijous a les 20h del vespre concentracions de suport per fer costat a Forcadell durant les quals es llegirà un manifest conjunt redactat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), segons assenyalen diverses fonts consultades.

Són les mateixes entitats que divendres acompanyaran l'expresidena de l'ANC a declarar per haver permès la votació al ple de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent. Està previst que membres del Govern i la plana major de Junts pel Sí i la CUP facin costat a Forcadell, de la mateixa manera que es va fer quan Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs van declarar al TSJC i al Suprem -en el cas d'Homs- per la seva implicació en la jornada del 9-N.

Per aquesta ocasió, la territorial de l'Assemblea al Pallars Jussà ha organitzat un autocar per qui vulgui acompanyar Carme Forcadell abans de la seva declaració a Barcelona. La sortida, prèvia inscripció, serà a les 6h del matí des de l'estació d'autobusos de Tremp. Forcadell ja va rebre l'escalf de la societat civil en una concentració davant del Parlament.
 

Actes previstos al Pallars. Foto: ANC

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació