Dissabte, 27 d'abril de 2024
atletisme

Berta Cabanas guanya la Jean Bouin en categoria júnior

La de Claverol s'imposa amb un temps de 12 minuts i 50 segons en un recorregut de 3.300 metres

Jordi Ubach Llorens 28 de novembre de 2016 a les 12:48
Cabanas al calaix més alt del podi de la Jean Bouin | Cristina Tirapu
L'atleta de Claverol, Berta Cabanas (FC Barcelona), va quedar ahir campiona de la categoria júnior a la Jean Bouin de Barcelona, una de les curses més clàssiques i emblemàtiques del circuit català i europeu, que enguany ha arribat a la 93a edició. Sobre un recorregut de 3.300 metres, Cabanas va pujar al primer calaix del podi amb un temps de 12 minuts i 50 segons.

Cabanas està ressorgint amb força aquest inici de temporada després d'un any ple de problemes de salut. La pallaresa ja va quedar segona fa dos anys en una cursa, la Jean Bouin, que també es va adjudicar Laia Resa l'any 2013 en categoria infantil.