Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí

​El Consell del Jussà promou l'accés dels seus habitants a les pistes d’esquí

L'ens comarcal signa un conveni amb FGC que ofereix bonificacions en l'adquisició dels forfets

Redacció 12 de novembre de 2016 a les 10:57
Aranda i el director de Skipallars, signant el conveni | Consell Comarcal
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha signat un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), empresa pública que gestiona les estacions pallareses d'Espot i Port Ainé, amb l'objectiu de promoure l'accés dels habitants del Pallars Jussà a les estacions d'esquí. 

El president del Consell, Constante Aranda, ha destacat la bona sintonia de l'entitat que ell representa i FGC amb qui ja fa temps que es col·labora per l'impuls de l'ús del tren de la Pobla. Alhora que els vincles entre les pistes d’esquí i els clubs d'esquí del Jussà ja existeixen des de fa temps però ara s'han reforçat amb la creació dels ensenyaments del Règim General d'Esports a la Pobla de Segur.

Mitjançant aquest conveni signat, els habitants de la comarca amb un empadronament mínim de 3 anys poden gaudir de diferents bonificacions segons l'edat en l'adquisició dels forfets de temporada. Aquesta promoció afavoreix especialment els nens i les nenes escolaritzats de la comarca que poden adquirir el forfet de temporada per 112 euros -els que tenen entre 7 i 12 anys- i per 50 euros els menors de 7 anys.

Tots els interessats podran gestionar aquests forfets a partir de la setmana vinent amb la documentació que es publicarà a les webs del Consell Comarcal i del Consell Esportiu del Pallars Jussà. Aquesta documentació s'haurà de presentar a els oficines d’aquestes dues entitats o directament als centres escolars de la comarca.

En aquesta línia, i gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Jussà assumeix el cost de transport a les pistes pallareses d'Espot, Port Ainé i Tavascan durant 8 dijous de la temporada d’esquí, per als 170 alumnes de 3r i 4r de primària de les escoles de Tremp i la Pobla que participen en el projecte Esport Blanc escolar que promou la Generalitat de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació