Dimarts, 30 d'abril de 2024
cursa escolar

Torna la Rialp MatxiXics en la seva vessant més solidària

Rialp acull aquest diumenge la 4a edició d'aquesta prova escolar organitzant un recapte d'aliments

Redacció 11 de novembre de 2016 a les 10:22
Corredors prenent sortida en una anterior edició de la cursa | UCEC
Aquest diumenge es disputarà a Rialp la 4a edició de la Rialp MatxiXics, una cursa escolar de muntanya organitzada pels membres de la Rialp Matxicots i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rialp, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, la Diputació de Lleida, el Club Excursionista Rialp, la Creu Roja i l'AMPA de l'Escola Montsent de Pallars de Rialp.

Aquesta nova edició tindrà un marcat caràcter solidari, ja que es farà un recapte d'aliments que anirà destinat al Banc d'Aliments del Pallars Sobirà. La inscripció a la cursa és gratuïta i solament caldrà portar en el moment de retirar el dorsal algun aliment com sucre, farina, caldos en conserva, crema de verdures, cacau en pols, crema de cacau, cereals per esmorzar i/o xocolata.

En el terreny purament esportiu, els joves corredors hauran de superar, segons l'edat, un dels tres circuits que 'organització ha preparat. El primer, de 7 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu, pels nascuts entre 2001 i 2006. El segon circuit, de 4 quilòmetres i 200 metres de desnivell pels nascuts entre 2007 i 2010 i, per últim, un tercer recorregut d'1 quilòmetre en modalitat no competitiva per als nascuts entre 2011 i 2013.

Aquesta activitat esportiva, que torna després d'un any aturada, es troba en la seva quarta edició, en una clara aposta per consolidar-se i convertir-se en la trobada de tardor infantil i juvenil amb més afluència de corredors de la zona, ja que intenta aplegar participants de les comarques veïnes.

El marcat caràcter solidari d'enguany pretén incrementar la força de convocatòria de la Rialp MatxiXics i conjugar l'esforç esportiu amb l'esperit solidari i així donar un contingut més social a l'activitat. Els organitzadors esperen una important afluència de públic.
 

Consulta els horaris de la 4a MatxiXics

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació