Dijous, 25 d'abril de 2024
ecosfera

«Ecosfera», la nova secció de Pallars Digital sobre ecologia i biodiversitat

Estrenem de la mà del biòleg pallarès, Jaume Badia, una secció destinada a explicar les particularitats de l'ecologia, el medi ambient i la biodiversitat a les nostres comarques

Redacció 8 de novembre de 2016 a les 19:30
Pallars Digital estrena secció sobre ecologia i biodiversitat | Turisme Pallars Sobirà
El diari Pallars Digital estrena "Ecosfera", la nova secció sobre ecologia i biodiversitat de la mà del biòleg pallarès especialitzat en ecologia, Jaume Badia. En aquest nou espai parlarem sense embuts sobre temes d'ecologia, medi ambient i biodiversitat relacionats amb el Pallars, intentant buscar sempre aquells aspectes que despertin l'interès dels seus habitants.

En la primera entrega, que publiquem avui, tractem un tema que ens toca a tots com és el canvi climàtic, però centrant-nos en com afectarà a les nostres comarques en un futur no molt llunyà. Per fer-ho, Badia es basa en diversos models que permeten predir què passarà a les comarques pallareses si no frenem a temps un procés que sembla no tenir aturador.

En futurs articles es tractaran altres temàtiques com la pèrdua de cabal dels rius pallaresos o els incendis i la gestió forestal dels boscos. També ens atrevirem a predir el futur dels nostres embassaments. Tot això i més, a l'Ecosfera de Pallars Digital.
 

Primera entrega: El canvi climàtic al Pallars

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació