Divendres, 3 de maig de 2024
procés català

Tremp i Sort se solidaritzen amb l'alcaldessa de Berga

A Sort una cinquantena de persones s'han concentrat davant l'ajuntament per donar suport a Montse Venturós | L'Ajuntament de Tremp penja una estelada a la façana del consistori

Redacció 4 de novembre de 2016 a les 20:10
Una cinquantena de persones s'han manifestat davant l'Ajuntament de Sort | CUP Sort
Els ajuntaments de Tremp i Sort han mostrat el seu suport a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP), detinguda aquest matí per haver desobeït a l'ordre de comparèixer a declarar. A la capital del Pallars Sobirà una cinquantena de persones s'han concentrat a les 19h davant de l'ajuntament per donar suport a l'alcaldessa de Berga. L'acte, organitzat per la CUP conjuntament amb altres ciutats del territori català.
 
La convocatòria porta per lemes 'Solidaritat amb Montse Venturós', 'Hem triat la humil decisió de no retrocedir', 'Berga no la despenja', 'Sense por' i 'Som Montse Venturós'. La CUP demana a la conselleria d'Interior i als Mossos d'Esquadra que no acatin "ordres polítiques injustes".

L'Ajuntament de Tremp, de la seva banda, també ha volgut manifestar-se al costat de Montse Venturós penjant aquest matí una estelada a la façana del consistori.
 

Estelada penjada a la façana de l'Ajuntament de Tremp. Foto: Darío Albert


Venturós és investigada per haver fet cas omís als requeriments de la Junta Electoral Central de retirar l'estelada del balcó de l'Ajuntament de Berga en les passades eleccions autonòmiques del 27 de setembre i en les generals del 20 de desembre de 2015. La detenció arriba després que el passat 5 d'abril i 16 d'octubre Venturós encapçalés un acte de desobediència i no acudís a declarar. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació