Divendres, 26 d'abril de 2024
biblioteca

Jornades de portes obertes a la nova Biblioteca de la Pobla de Segur

L'equipament ja forma part de la xarxa de biblioteques del Sistema de Lectura Pública de la Generalitat

Redacció 3 de novembre de 2016 a les 13:21
El servei de biblioteca començarà el dilluns dia 7 | Biblioteca de la Pobla de Segur
La Biblioteca Municipal de la Pobla de Segur realitza aquests dies unes jornades de portes obertes després de passar uns cinc mesos tancada pels treballs que han permès incloure l'equipament dins la xarxa de biblioteques del Sistema de Lectura Pública de la Generalitat. Els treballs han consistit, bàsicament, en informatitzar el catàleg de llibres de la biblioteca, però també s'ha aprofitat per fer reformes a l'equipament, com pintar o canviar mobiliari.

Dimecres va tenir lloc la primera de les jornades, a la qual hi van assistir els primers curiosos en visitar el nou espai. Aquesta tarda hi haurà una segona jornada de portes obertes de 16:30h a 20h, i per divendres està previst que sigui pel matí, de 9:30h a 14h. El servei no estarà obert al públic fins el proper dilluns. Per l'endemà a les 17:30h està previst l'acte oficial d'obertura.

Per celebrar la reobertura, la biblioteca ha organitzat un parell d'actes. El primer tindrà lloc demà amb Calaix de paraules, a les 19h. El segon, divendres a les 17h amb el conta-contes infantil Contes de castanyera. La Biblioteca Municipal de la Pobla de Segur està situada al primer pis de l'avinguda Catalunya, 2 de la Pobla de Segur.

L'horari d'obertura a partir del proper dilluns serà els dilluns, dimarts i dijous de 16:30h a 20:30h i els dimecres i divendres de 9:30h a 13:30h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació