Divendres, 17 de maig de 2024
esllavissada

Alins reclama finançament per retirar una allau de roques que talla un carril de la L-510

L'objectiu del consistori és iniciar les obres a finals de la setmana que ve | De moment es regula el trànsit per mitjà de semàfors

Jordi Ubach 28 d'octubre de 2016 a les 09:16
L'esllavissada de roques ha envaït un carril, com es pot veure a la imatge | Ajuntament d'Alins
Un despreniment de roques de grans dimensions a la carretera L-510, entre Alins i Àreu, ha obligat a tallar un carril i a regular el trànsit per mitjà d'un semàfor, com a mínim, fins a finals de la setmana que ve. L'allau de roques va tenir lloc el passat dissabte al punt quilomètric 9,5, a uns 500 metres de la sortida d'Alins.

Tècnics de Carreteres van retirar les roques de la carretera, que van envair els dos sentits de la circulació, per tal de reobrir el trànsit i garantir-ne la seguretat. Un cop analitzada la situació, es va certificar que l'esllavissada "era més greu del que semblava", tal i com ha explicat l'alcalde d'Alins, Josep Maria Lladós.

Lladós ha assenyalat que el consistori està buscant finançament per tal de retirar completament les roques de la carretera i per acondicionar la muntanya que s'ha esllavissat. L'alcalde ha avançat que les obres podrien iniciar-se a finals de la propera setmana, a l'espera de l'estudi que han de completar els tècnics de Carreteres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació