Diumenge, 19 de maig de 2024
piscina de sort

​Les obres de la piscina municipal de Sort encaren la recta final

La certificació es farà a finals de desembre d'aquest any i la instal·lació entrarà en funcionament el juny de l'any que ve

ACN 27 d'octubre de 2016 a les 12:27
Estat actual de les obres de la piscina municipal de Sort | ACN
Les obres de construcció de la piscina municipal de Sort es troben a la recta final. Les obres es van aturar a l'agost del 2010 per falta de diners de l'Ajuntament. El nou govern municipal en va modificar el projecte inicial i va reprendre les obres amb l'objectiu de tenir-les finalitzades aquest mateix any i que Sort pugui disposar de la seva primera piscina municipal.

La piscina serà descoberta i es deixarà preparada per cobrir-la i climatitzar-la en un futur quan econòmicament sigui viable. Aquesta és una vella reivindicació dels veïns del municipi i una obra que s'arrossega d'anteriors legislatures.

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha explicat que el termini màxim per estar finalitzades les obres de la piscina és el 31 de desembre d'aquest any i ha afegit que evolucionen a un bon ritme per tenir-les finalitzades en aquesta data. El pressupost per aquesta obra és de 766.000 euros i es finança a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC).

Monterde ha afegit que aquest equipament, que està situat al costat del poliesportiu municipal, quedarà connectat al pavelló en un futur. A molt pocs metres hi ha també el camp de futbol municipal, l'escola de piragüisme i el camp de regates, que quedaran tots units en una gran zona esportiva.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació