Dilluns, 29 d'abril de 2024
tren dels llacs

El Tren dels Llacs tanca la temporada amb una ocupació del 99%

Un total de 7.213 usuaris han utilitzat el servei, una xifra pràcticament similar a la de l'any passat | Les estacions de FGC ja preparen la nova temporada d'esquí, que es presentarà el 3 de novembre

Jordi Ubach 25 d'octubre de 2016 a les 09:29
El Tren dels Llacs aturat a l'estació de la Pobla de Segur | Pirineu Emoció
El Tren dels Llacs tancarà la temporada el proper dissabte amb una ocupació del 99% segons dades facilitades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El servei ha comptat amb 7.213 usuaris, pel que pràcticament ha mantingut les xifres de l'any anterior. A més, enguany ha destacat la posada en circulació de les noves unitats de la línia Lleida-la Pobla, que han permès realitzar tres circulacions amb els trens panoràmics amb un notable èxit entre el públic.

FGC també ha fet un balanç positiu de la temporada d'estiu a l'estació de Port Ainé, que ha atret 2.637 visitants, un 12,5% menys que la temporada anterior. Això es deu a que enguany l'obertura ha estat només durant els mesos de juliol i agost, a diferència de l'any passat, que va obrir des del maig fins al setembre.

Entre les diverses activitats que els visitants han pogut fer destaca el Parc Lúdic i d’Aventura, els itineraris de BTT i bicicleta de carretera i l'itinerari de la Corona del Pallars. L'Hotel Port Ainé 2000 ha registrat un balanç positiu amb una ocupació mitjana de prop del 80% durant els mesos de juliol i agost.

Últims detalls per a la temporada d'hivern

Un cop finalitzada la temporada d'estiu, les estacions d'esquí del Grup FGC ja estant enllestint els últims detalls de cara a la temporada d'hivern 2016-2017. En aquest sentit, l'estació d'Espot ha renovat la terrassa de la cota 2000. La presentació de la nova temporada d'hivern serà el proper 3 de novembre a Barcelona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació