Dilluns, 20 de maig de 2024
dia de la hispanitat

Tremp també rep el requeriment de la subdelegació del Govern sobre el 12-O

El consistori respon al·legant que cap empleat municipal va treballar el Dia de la Hispanitat | Sort es pronuncia en la mateixa línia que Tremp i Soriguera decidirà demà en assemblea

Jordi Ubach 20 d'octubre de 2016 a les 14:06
Una estelada penjada a l'edifici de l'Ajuntament de Tremp | Jordi Ubach
L'Ajuntament de Tremp també ha rebut el requeriment de la subdelegació del Govern espanyol a Lleida en què sol·licita informació per haver obert el passat dimecres 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. S'uneix, d'aquesta manera, als ajuntaments de Sort i Soriguera, que van rebre la carta entre el dilluns i el dimarts d'aquesta setmana, juntament a 55 ajuntaments catalans més.

En aquest requeriment es demana als ajuntaments que especifiquin si van treballar empleats públics i se'ls insta a trametre l'acord del plenari pel qual es va aprovar que el consistori obrís les seves portes. El consistori trempolí ha respòs la subdelegació del Govern informant que els serveis municipals van estar tancats al públic aquell dia i que cap empleat municipal va treballar, a excepció d'alguns regidors atenent "la seva condició d'electes".

Soriguera decidirà demà la resposta

L'Ajuntament de Sort també ha contestat el requeriment enviat per la subdelegació del Govern, al·legant com en el cas de Tremp que cap treballador municipal va treballar el 12 d'octubre, amb l'excepció de dos regidors.

A Soriguera, per un altre costat, es tractarà el tema demà divendres en una assemblea de la CUP per tal de prendre una decisió al respecte. L'alcalde del municipi, Xavi Pedemonte, s'ha pronunciat a través de Twitter assegurant que han rebut la sol·licitud "amb un somriure i sense por".
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació