Diumenge, 19 de maig de 2024
participació ciutadana

Consulta sobre els usos de la plaça Major de Sort

Els veïns tenen temps de contestar fins el proper diumenge a la mitjanit

Jordi Ubach 13 d'octubre de 2016 a les 09:58
Estat de les obres d'impermeabilització de la plaça | ACN
Ja està disponible l'enquesta participativa per conèixer l'opinió dels veïns de Sort sobre el futur de la plaça Major del poble. Des de l'Ajuntament de Sort s'ha considerat oportú demanar l'opinió a les veïnes i veïns del municipi aprofitant l'inici de les obres de reparació i remodelació d'aquest indret tan emblemàtic.

El procés participatiu, que es pot fer per Internet però també en fulls en paper pels col·lectius que tenen menys accés a les xarxes, tindrà dos parts: una primera és aquesta enquesta i una segona consistirà en dues ​​jornades de debat al voltant dels futurs usos i actuacions possibles a la plaça. ​​El termini de participació finalitza el diumenge 16 d'octubre a la mitjanit.

Les obres de la plaça consistiran en l'arrencada de la totalitat del paviment de rajola, la impermeabilització dels locals situats als baixos i l'execució d'un paviment de formigó imprès. Aquesta actuació té com a objectiu resoldre aquestes deficiències i reubicar el monument a l'Associació de Sardanistes, que s'instal·larà al bancal situat davant el paller de Feliciano.

Es preveu que les obres tinguin una durada d'un mes i mig aproximadament.
 

Enquesta participativa sobre les obres de la plaça Major de Sort

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació