Dijous, 2 de maig de 2024
dia de la hispanitat

L'Ajuntament de Sort obrirà el Dia de la Hispanitat

L'alcalde i alguns regidors mantenen la seva agenda activa i el consistori obrirà portes aquest dimecres | A Tremp els regidors d'ERC aniran al consistori, que no obrirà al públic

Jordi Ubach 11 d'octubre de 2016 a les 19:53
Acte de l'11 de setembre a Sort, en imatge d'arxiu | Ajuntament de Sort
L'Ajuntament de Sort obrirà aquest dimecres, 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. Així ho han confirmat fonts consistorials a Pallars Digital, que han assenyalat que tan el seu alcalde, Raimon Monterde (Fem Municipi), com el primer tinent alcalde Baldo Farré (CUP) i el regidor de cultura Pere Bascones (CUP), aniran a primera hora al consistori a fer gestions i feines pendents. 

A Tremp, la primera tinent alcalde, Maria Pilar Cases (ERC) i la resta de regidors de la formació aniran a l'ajuntament com a gest de rebuig a aquest festiu. Tot i això, el consistori restarà tancat al públic "com marca el calendari laboral", segons ha indicat l'alcalde del municipi, Joan Ubach (CiU).

Un altre dels consistoris pallaresos que també obrirà el Dia de la Hispanitat és el de Soriguera, l'únic del Pallars governat per un alcalde de la CUP. El batlle, Xavier Pedemonte, serà l'encarregat d'obrir l'ajuntament i atendre el públic.

Els casos del Pallars no són aïllats. Ajuntaments d'arreu del país han decidit convertir el 12 d'octubre en un feiner més. Alguns ja fa anys que obren amb normalitat i aquest any s'hi havia sumat una de les poblacions més grans de Catalunya, Badalona, fins que una interlocutòria judicial ordenant el tancament ha fet finalment desistir l'equip de govern.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació