Divendres, 19 d'abril de 2024

Més de cent inscrits inicien el 5è curs de l'Aula Universitària de Tremp

La sessió inaugural va consistir en una representació teatral a La Lira

Jordi Ubach 6 d'octubre de 2016 a les 11:30

La sessió inaugural va tenir lloc a La Lira. Foto: Josep Vives


L'Aula Universitària de Tremp (AUT) va iniciar ahir el seu 5è curs amb la representació de l'obra de teatre Petita mort, d'El Celler d'Espectacles, a l'Espai Cultural La Lira de la ciutat. L'acte va comptar amb l'assistència dels inscrits, de públic divers, i amb la presència del president de l'AUT, Josep Ensenyat; l'alcalde de Tremp, Joan Ubach; i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda.

Un cop feta la inauguració del curs, l'Aula Universitària de Tremp iniciarà les seves activitats el proper dia 19 amb la conferència del músic i compositor lleidatà, Antoni Tolmos, unes xerrades que com cada any tindran lloc els dimecres, cada quinze dies, al Centre Cívic Tarraquet. Enguany es preveu la participació de més de 110 inscrits, una xifra similar a la del curs passat, que va acabar amb 120 alumnes. 

En total s'han programat 16 conferències de temàtiques ben diferents com música, salut, medicina o geologia. La tutela acadèmia continuarà essent exercida per la Universitat de Lleida, que en vetlla la qualitat i el rigor científic. El cicle de conferències de l'AUT compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 

Consulta el programa del curs 2016-2017

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació