Dissabte, 18 de maig de 2024

​Augmenta un 21% el nombre de passatgers del telefèric de la Vall Fosca

Registra aquest estiu un total de 4.777 passatgers més que en el mateix període de 2015

Redacció 5 d'octubre de 2016 a les 09:40

El telefèric de la Vall Fosca dóna accés a la cota 2.200. Foto: Jordi Ubach


El telefèric de la Vall Fosca ha tingut aquest estiu, concretament els mesos de juliol, agost i setembre, un total de 4.777 passatgers més que al 2015, el que suposa un augment del 21%, segons dades facilitades per l'Ajuntament de la Torre de Cabdella. Pel que fa al mes amb una major afluència continua sent l'agost, amb 14.113 viatgers, un 13% més que l'any anterior. Ara bé, l'augment més important de viatgers respecte del 2015 ha estat al mes de setembre, amb un 40% més de passatgers.

El centre d'informació del Parc Nacional d'Aigüestortes ubicat a Estany Gento, a prop del punt d’arribada del telefèric, ha rebut un 10% més de visitants respecte del 2015, que es tradueixen en 607 persones més. Aquest augment de visitants demostra que el telefèric de la Vall Fosca és un recurs turístic de referència als Pirineus, que esdevé una visita obligada per als visitants al municipi, a la comarca del Pallars Jussà i a les comarques veïnes.

Entre les accions que han afavorit aquest augment, destaca la senyalització de l'entrada al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici pel municipi de la Torre de Cabdella a través del telefèric de la Vall Fosca, que ha reforçat l'entrada al Parc Nacional pel Pallars Jussà, i permet que ja des d'abans d’arribar a la Pobla de Segur es trobin referències d’aquesta entrada.

També s'han fet accions diverses com assistència a fires, xarxes socials o campanyes de promoció a la ràdio, en revistes especialitzades o en premsa general. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació