Dissabte, 20 d'abril de 2024

Protecció Civil demana precaució per les tempestes d'aquest divendres

Les més importants han descarregat a la Conca de Tremp, en molts casos acompanyades de calamarsa

Redacció 23 de setembre de 2016 a les 18:34

Tempesta sobre la ciutat de Tremp, aquest divendres. Foto: Jordi Ubach


Protecció Civil de la Generalitat ha emès una Prealerta del Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya Inuncat pels ruixats forts i tempestes que afecten al terç sud i Ponent en aquests moments i que es poden estendre les properes hores. És molt probable que deixin calamarsa o pedra i ratxes fortes de vent.

Coincidint amb l'inici del cap de setmana, Protecció Civil demana extremar la prudència en la mobilitat i en les activitats de muntanya aquesta tarda i vespre. Protecció Civil de la Generalitat està en contacte amb els organismes de gestors de les conques dels rius per avaluar l'evolució dels cabals i les possibles incidències i ha informat als municipis i cossos d'emergència de la situació. 

Tot i que encara no disposem de xifres de precipitació, les tempestes més importants han caigut aquesta tarda al Pallars Jussà, especialment a la ciutat de Tremp, on durant uns vint minuts ha plogut amb molta intensitat. Les tempestes també han afectat el Pallars Sobirà, tot i que en menor mesura.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació