Dissabte, 27 d'abril de 2024

L'aneuenca Mayte Rivero liderarà el PDC al Pirineu

Josep Agulló i Joan Montaña seguiran al Pallars Jussà i Sobirà respectivament

Redacció 21 de setembre de 2016 a les 13:18

Mayte Rivero, durant una roda de premsa, aquest estiu. Foto: ACN


Mayte Rivero serà la nova líder del PDC a les comarques del Pirineu. La seva candidatura ha estat l'única que s'ha presentat en les primàries que la formació celebrarà entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre, per la qual cosa, el nou lideratge de la formació a les comarques pirinenques està servit. Rivero substituirà Albert Alins, darrer president de CDC al Pirineu.

Completen la llista Ricard Pérez i Jesús Fierro (Alt Urgell), Josep Lluís Farrero i Rosa Marsol (Alta Ribagorça), Albert Piñeira i Ramon Moliner (Cerdanya), Jeannine Abella i Anna Ritz (Pallars Jussà) i Imma Gallardo en representació del Pallars Sobirà.

La formació assegura que es tracta d'una candidatura "unitària i de consens", formada per gent de totes les comarques i amb igualtat de gènere, "recollint la diversitat que caracteritza aquest territori". PDC en destaca la seva "transversalitat", així com el fet que els seus components provenen íntegrament del món local.

​Tampoc hi haurà sorpreses a les comarques. En cadascuna s'ha presentat una sola candidatura; Anna Vila a l'Alt Urgell, Marta Rollan a l'Alta Ribagorça, Joan Montaña al Pallars Sobirà, Josep Agulló al Pallars Jussà i Marc Fernández a la Cerdanya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació