Dimarts, 23 d'abril de 2024

La Fundació de Foment Europeu lliura la Corbata d'Honor a l'AGBS

Com a reconeixement per haver contribuït a la pau i a la unió dels pobles d'Europa

Redacció 20 de setembre de 2016 a les 17:18

Imatge de l'acte a l'esplanada de l'AGBS. Foto: Subdelegació del Govern


Aquest dimarts ha tingut lloc a les instal·lacions de l'Acadèmia General Bàsica de Sotsoficials (AGBS) de Talarn l'acte solemne de lliurament de la Corbata d'Honor de l'Agrupació Espanyola de Foment Europeu (AEFE) a l'acadèmia militar. De forma periòdica, l'AEFE lliura distincions per reconèixer públicament la tasca de persones, entitats i/o administracions que destaquen per la tasca i trajectòria de foment de la unió dels pobles d'Europa.

L'AEFE és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a fomentar la pau i la unió de les persones d'Europa respectant i donant suport als valors universals de democràcia, igualtat, dignitat, llibertat, ciutadania, laïcisme i l'Estat de Dret.

L'acte ha estat presidit pel tinent i inspector general de l'Exèrcit espanyol, Ricardo Alvárez-Espejo, i ha comptat amb l'assistència del coronel de l'AGBS, José Andrés Luján, representants de l'AEFE, així com d'altres comandaments de l'acadèmia i el conjunt d'alumnes del centre.

També hi han assistit, com a representants territorials, l'alcaldessa de Talarn, Inés Moré, l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació