Dijous, 2 de maig de 2024

El regidor d'Esports de Tremp, Jordi Bolado, renúncia al càrrec

El també tercer tinent d'alcalde plega per motius laborals | Es tracta de la segona renúncia d'un regidor de l'equip de govern en el que va de legislatura

Jordi Ubach 3 d'octubre de 2016 a les 10:13

Jordi Bolado, a la dreta, amb Josep Maria Pelegrí en un acte d'Unió a Tremp. Foto: Jordi Ubach


El ple ordinari de l'Ajuntament de Tremp d'aquest dilluns preveu donar a conèixer la renúncia del regidor d'Esports i Noves Tecnologies i 3r tinent d'alcalde del consistori, Jordi Bolado. Qui fou número tres de la llista de CiU en les passades eleccions municipals plega "per motius laborals", setmanes després d'iniciar una nova etapa en una entitat bancària a la capital catalana.

Bolado ha justificat la seva renúncia en no haver trobat "un projecte, una feina fixa i estable" a Tremp que l'hi hagués permès compaginar la seva tasca professional amb la que desenvolupava a l'ajuntament. L'encara regidor ha assegurat que li sap greu renunciar "per la gent de Tremp, perquè el meu compromís era per quatre anys i teníem molts projectes iniciats".

Segons ha pogut saber Pallars Digital, el seu substitut serà Francesc Castells, qui tancava la llista de CiU en les últimes eleccions municipals i home de confiança de Joan Ubach. No serà una tasca nova per Castells, que ja havia estat regidor d'Esports de Tremp entre els anys 2005 i 2007, coincidint en l'anterior etapa d'Ubach com alcalde.

Jordi Bolado és el segon regidor de l'equip de govern que renúncia al càrrec en aquesta legislatura, després que Glòria González abandonés la regidoria de Salut i Comunicació "per motius personals i laborals" el passat mes de maig. En aquella ocasió, Marc Miró va substituir González.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació