Dimecres, 24 d'abril de 2024

Les Valls D'Àneu acolliran l'F-Rally el 15 i 16 d'octubre

La segona edició d’aquesta competició arriba després de l’èxit de la prova pilot

Pallars Digital 6 d'agost de 2016 a les 10:55

Per segon cop, es disputarà l’F-Rally a les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, els dies 15 i 16 d’octubre. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza aquest esdeveniment que es repetirà després de l’èxit assolit durant la prova pilot del 2015. Amb la creació d’aquesta prova, la FEEC volia recuperar els ral•lis d’alta muntanya en un nou format que es caracteritza pel seu desenvolupament en terrenys de mitja i alta muntanya amb punts de pas i sense un recorregut definit, tenint com a objectiu efectuar-lo a peu i grimpant en el mínim temps possible.

El ral•li d’alta muntanya, obert a tothom

En equips de 2 o 3 persones masculins, femenins o mixtes, l’F-Rally pretén que els alpinistes tinguin una prova on es valori l’estratègia, l’orientació, la tècnica i la companyonia de cordada. Esterri d’Àneu serà el camp base de la prova i la dividirà en dues jornades, cadascuna en una vall diferent. Enguany, la competició serà oberta a tothom, ja que a la categoria d’elit se li sumaran dues més amb una dificultat més baixa.

Properament, es donaran a conèixer les dates d’inscripció i els preus de les mateixes, que inclouran logística, servei mèdic, cronometratge, dinar de cloenda i obsequis i premis. En el vídeo, es poden descobrir les espectaculars imatges que va deixar l’edició del 2015.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació