Dissabte, 20 d'abril de 2024

La Central Hidroelèctrica de Talarn obrirà al públic les seves instal·lacions

L'espai serà limitat a grups de 25 persones i es duran a terme les visites guiades a les 10h del matí i a les 11:30h

Redacció 4 d'agost de 2016 a les 13:42

Imatge antiga de la Central Hidroelèctrica. Foto: AjTalarn


L'espai patrimonial de la Central Hidroelèctrica de Talarn obrirà les seves portes al públic de manera oficial. De fet, ja porta temps rebent visites escolars, però no serà fins aquest proper dissabte 6 d'agost que s'inaugurarà una zona adaptada dins la central que Endesa té a Talarn, que permet veure l'exposició "El Pallars Il·lumina Catalunya" i, alhora, la central en funcionament.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a l'esforç de l'Ajuntament de Tremp amb els ajuts econòmics Leader i de la Diputació de Lleida i forma part del projecte d'accions per a posar en valor el patrimoni hidroelèctric que impulsen des de fa anys els ajuntaments de Tremp, Talarn, Salàs de Pallars i La Torre de Cabdella.

Segons han informat a través d'una nota de premsa, l'accés a l'espai serà limitat a grups de 25 persones i es duran a terme les visites guiades a les 10.00 del matí i a les 11.30 hores. Les visites guiades aniran a càrrec de l'empresa pallaresa Territorium, especialitzada en turisme històric i cultural.

A més, aquest agost la Central serà visitable tots els dissabtes i a partir del setembre s'ampliarà l'horari als dijous i els divendres. A banda del públic en general, es preveuen visites escolars a través de l'Entorn d'Aprenentatge que el Departament d'Educació té a Tremp, tal com ja s'ha realitzat aquest hivern.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació