Dimarts, 23 d'abril de 2024

Es posa en marxa el 10è Concurs Fotogràfic de la Vall d'Àssua

Els premis es donaran a conèixer el 15 d'agost a Sort

Redacció 3 d'agost de 2016 a les 16:01

Sort


L'Ajuntament de Sort ha posat en marxa el 10è Concurs Fotogràfic de la Vall d'Àssua, un esdeveniment ja tradicional, que intenta reflectir, de manera directa o indirecta, els trets mes característics d'aquest indret. Per participar en el concurs es poden presentar fotografies actuals o històriques, en blanc i negre o color, realistes o amb un fotomuntatge, i fetes amb el mòbil. A més, es poden presentar fins a cinc imatges per concursant, i aquest pot ser individual o un grup.

Pel que fa a les obres, es poden presentar en persona entre els dies 10 i 14 d'agost a casa Verdaguer de Bernuí o per correu electrònic a anaenla@yahoo.es fins el dia 13 al vespre. Pel que fa als premis, s'entregaran el 15 d'agost al matí a els 12.00 del migdia, i les imatges seran exposades a l'esplanada de l'església en motiu de la Festa Major. 

Els premis seran en funció de les categories de qualitat artística, reflex del patrimoni artístic, natural o humà, i la fotografia més divertida. Les tres guanyadores s'editaran en la postal de la Festa Major de l'any següent.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació