Dijous, 2 de maig de 2024

Èxit, orgull i satisfacció en la primera edició del Talarn Music Experience

Els organitzadors ja comencen a treballar en la segona edició del festival | Lo Quiosc fa una valoració molt positiva del Talarn Music Experience i dóna les gràcies a tothom

Aida Morales 2 d'agost de 2016 a les 12:59

Adrià Puntí al Talarn Music Experience Foto: Cedida.


La primera edició del Talarn Music Experience ha finalitzat complint totes les expectatives. Des de dijous passat, aquest fantàstic entorn del Pallars Jussà s'ha anat omplint de música, sensibilitats i veus conegudes i esperades, sota l'organització treballada i intimista de Lo Quiosc. Un festival, segons pronosticaven, diferent, allunyat de les grans aglomeracions, que donava sentit a la música per l'entorn, i que era precisament aquest, el que acompanyava els artistes d'una manera única. 

Havent finalitzat, doncs, la valoració dels organitzadors no pot ser millor. "Podem dir, orgullosos, que ha estat tot un èxit", han manifestat a través de les xarxes socials. De fet, han recordat, el Talarn Music Experience va néixer amb la voluntat de fer créixer el Pallars, de donar vida a tots els comerços de la comarca i de portar, a l'Alt Pirineu, artistes de renom que, massa vegades, s'embolcallen en la comoditat de l'àrea metropolitana. 

Amb aquests concerts, el Pallars s'ha omplert de música, podent escoltar artistes de gran renom com Adrià Puntí, que va emocionar més de 250 persones, Blaumut, que van aplegar més de 400 persones en aquest petit espai, o SanJosex, Xarim Aresté i Mikel Erentxun, acompanyats dels diversos grups locals que, fent un esforç, també van ajudar a mostrar al públic les potencialitats del Pallars.

"Estem molt contents d'haver aconseguit aplegar, durant gairebé quatre dies, a veïns i forans de totes les edats", han afirmat. Així mateix, s'han mostrat satisfets pel fet que la "dedicació i l'esforç" hagi donat el resultat esperat, i ja han anunciat que, a partir d'aquesta setmana, començarà una nova tasca, que serà la de preparar exclusivament la propera edició del festival. En aquest punt, la periodista Adriana Boixadós passarà a organitzar-lo, deixant en un segon pla la comunicació i la gestió de les xarxes socials de Lo Quiosc, que quedarà a mans de la mateixa família. 

Pel que fa a la segona edició del petit festival, esperen que serà "tan satisfactòria com la primera" i, respecte del públic, els col·laboradors i la gent que d'una manera o altre hi han participat, han volgut acabar donant-los les gràcies per "fer-ho possible". 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació