Divendres, 17 de maig de 2024

Mikel Erentxun tanca el Talarn Music Experience entre emoció i aplaudiments

Unes 150 persones omplen l'últim dia del festival, entre emoció i ganes de més

Redacció 1 d'agost de 2016 a les 11:32

El cantautor basc Mikel Erentxun ha tancat aquest diumenge l'últim concert del Talarn Music Experience, i ho ha fet d'una manera eminentment emocionant. Es tractava de l'últim concert d'aquest petit festival organitzat per Lo Quiosc al municipi del Pallars Jussà, una actuació vibrant, que ha aplegat unes 150 persones, i que ha ajudat a finalitzar amb un agradable regust de boca aquest petit i alhora grandiós esdeveniment. 

Erentxun, conscient de ser l'últim a tocar, ha deixat el llistó ben alt a l'escenari, amb cançons com "Mañana" o "Una calle de París", que han despertat somriures i un pilot d'aplaudiments entre el públic, que també ha estat a l'alçada. De fet, els assistents s'han quedat amb ganes de molt més, motiu pel qual el basc no ha decebut i, amb més cançons, entre les quals "Cien gaviotas" ha tancat un festival memorable, que ja té ganes de tornar a engegar motors per a propers edicions. 

El músic, però, no ha volgut marxar sense donar les gràcies als organitzadors per una proposta cultural tant enriquidors i agradable, i s'ha acomiadat desitjant moltes altres edicions del Talarn Music Experience, que tot just enguany es llançava a la piscina amb un cartell de luxe per arrencar.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació