Dijous, 25 d'abril de 2024

El Jazzivi es consolida a Figuerola d'Orcau i vol superar les 1.000 persones

Enguany hi haurà una carpa gastronòmica on diferents productors i restauradors pallaresos oferiran tastos i tapes realitzades amb productes de proximitat

Redacció 5 d'agost de 2016 a les 16:38

La segona edició del JazziVi tanca amb èxit de participació Foto: Jordi Ruiz


La tercera edició del Jazzivi està a punt de començar a Figuerola d'Orcau. Una edició de luxe, que comptarà amb nou cellers pallaresos i productes gastronòmics locals, maridada amb el millor jazz i en un entorn immillorable. Serà el dissabte 6 d'agost de les 19.00 a les 23.00 hores, amb l'objectiu de consolidar-se com una cita obligada, i revalorar de nou la tradició vitivinícola d'aquest poble pallarès. 

En aquesta edició, segons els organitzadors, es preveu superar els 1.000 assistents, podent degustar vins de la DO Costers de Segre com Terrer de Pallars, Xic's de Cal Borrech, Batlliu, Vilacorona, Miquel Roca, Castell d'Encús, El Vinyer, Sauvella i Mas Garcia Muret, del mateix poble de Figuerola d'Orcau o d'altres municipis de la zona com ara Sort, Santa Engràcia, Sant Cristòfol de la Vall, Vilamitjana o Orcau.

En aquesta edició, a més, hi participarà el president de la DO, Xavier Farré Fernández-Urrutia, que serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la mostra. A més, enguany també ha participat en aquesta el projecte Al teu gust, Aliments del Pallars. Pel que fa a la música, es comptarà amb l'ambientació de Mon petit món, un duet de jazz que explora la vessant més íntima d'aquesta música, combinant-lo amb bossanova, blues i chançon francesa, i Yadira Ferrer Trio, tres cubans liderats per l'explosiva Yadira, que representen la nova fornada de músics caribenys, que combinen virtuosisme i passió. 

L'entrada al Jazzivi és gratuïta, amb tiquets per a degustar tots els vins del Pallars i tastar una sèrie de tapes i plats. A més, a part de les degustacions, enguany hi haurà una carpa gastronòmica on diferents productors i restauradors pallaresos oferiran tastos i tapes realitzades amb productes de proximitat. Entre aquests, Xic's Cal Borrech, Cal Constante, Racó de la Font, Restaurant Gala, Piscina Figuerola, Dolça de Pallars, formatges Vilavella i Restaurant la Rosta. A més, es comptarà amb una mostra d'artesania local organitzada per l'artista Jordi Piqué, artífex de Soka.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació