Dilluns, 6 de maig de 2024

Més de mil candidats per treballar al nou Mercadona de Tremp

La cadena valenciana ja ha començat el procés de selecció de personal per ocupar els 25 nous llocs de treball | L'inici de les obres, encallat per un estudi d'inundabilitat

Jordi Ubach 19 de juliol de 2016 a les 09:02

Terrenys propers a l'ICGC on s'ubicarà el nou Mercadona de Tremp. Foto: Jordi Ubach


Mercadona ja ha iniciat el procés de selecció dels futurs treballadors del nou supermercat que s'instal·larà en els propers mesos a la capital del Pallars Jussà. Segons ha pogut saber Pallars Digital, més de 1.300 persones d'arreu de l'Estat han presentat candidatura mitjançant la web de l'empresa per aspirar a un dels 25 nous llocs de treball que es crearan a la ciutat. Dos persones amb experiència que ja formen part de l'actual plantilla completaran un equip de 27 treballadors amb què Mercadona dotarà la superfície de Tremp, segons fonts de l'empresa consultades per aquest diari.

El procés de selecció es va iniciar la setmana passada amb les entrevistes personals, que s'efectuen al Centre Cívic Tarraquet de la ciutat. No obstant, la presentació de candidatures per treballar al supermercat segueix oberta, i es pot fer a través de la pàgina web de Mercadona, de la borsa de treball de l'Ajuntament de Tremp o de l'oficina del SOC de la capital del Pallars Jussà.

Una de les condicions que hauran de complir els aspirants és que visquin a Tremp o, en el seu defecte, a la comarca. El candidats que aconsegueixin entrar a formar part de l'equip de Mercadona a Tremp percebran inicialment un sou de 1.109 euros nets al mes, que s'ampliarà a 1.197 euros a partir dels dos anys d'antiguitat, a 1.307 euros a partir del tercer i de 1.429 del quart any en endavant.

El nou Mercadona tindrà 2.400 metres quadrats de superfície comercial i 1.300 metres quadrats d'aparcament. Se situarà al sud-est de la ciutat, al sector denominat Carrasco i Formiguera, entre l'Institut de Tremp i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, en uns terrenys actualment erms i propietat de la Fundació Fiella. Serà el primer centre de la cadena valenciana a les comarques pallareses. Actualment, els més propers es troben a Balaguer, Vielha o la Seu d'Urgell.

Sense data d'obertura

Els tràmits previs a la construcció del nou supermercat a Tremp es troben encallats des de fa unes setmanes. Segons fonts municipals, el consistori està pendent de rebre un informe de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que acrediti el correcte funcionament del col·lector de clavegueram del Joncar, zona on s'instal·laria el nou supermercat i on antigament hi havia un barranc. En el cas que aquest estudi d'inundabilitat sigui favorable, es podrà fer l'aprovació definitiva del Pla parcial que donaria llum verda a l'inici de les obres. 

Amb aquests retards, el nou supermercat no obrirà portes, amb gairebé tota probabilitat, fins ben entrat l'any 2017, tot i que la voluntat de Mercadona és la de fer-ho el més aviat possible. Les fonts de l'empresa consultades no s'han aventurat a posar una data d'obertura fins que no disposin de la llicència d'obres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació